Die Mitglieder der Fachschaft:

Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Fachobmann), Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,

Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

• Am 28. September findet ab 19:00 Uhr die Lesenacht unter dem Motto "Am Rande der Gesellschaft" statt
  • Am 27. Oktober findet ab 19:00 Uhr in der Aula ein Gottesdienst "Frauen in der evangelischen Kirche" statt